keskiviikko 28. elokuuta 2013

~ 2 ~ Cause I am a champion, and you're gonna hear me, roar !



Twitter: supernanahero

We Heart It: supernanahero

Transformise: Supernanaher

Fashiolista: supernanahero

Youtube: superhero

Instagram: supernanahero

ask.fm/supernanahero

Blogger: Nana

Gosupermodel: supernanahero

___________________________

Moi! Tämä päivä on mennyt, todella hyvin, paitsi olen kylläkin kipeänä. Mulla on flunssaa, kuumetta 38.0, ja kaikki paikat on ihan kipeinä. Tänään mä heräsin, kymmentä vaille ykstoista, ja menin keittämään teetä, ja söin sen kanssa, kolme pientä palaa, mustaa leipää. Sitten menin koneelle, nauttimaan aamupalaa. Kävin kattoo goSupermodelin, ja mainostelin mun blogia. Luin sähköpostini, käväisin instagramissa & ask.fm:ssä. Nyt oon tässä kirjoittelemassa tätä postausta, joka mun olis pitänyt kirjoittaa, ja postata jo eilen. Oon myös pelleillyt, webcam toyn kanssa, todistusaineistoa löytyy noissa kuvissa ylhäällä. Koitin kuvaa yhen webcam videon, mutta kun latasin sen tänne, painon peruuta, kun se latas sitä videoo, ja nyt en saa sitä pois, tästä postauksesta, kiva :-D
Oon myös muuten käväissyt, youtubessa, kuuntelemassa hieman musiikkia, ja katsonut, olisiko tullut, jotain uutta hyvää videota. Nukahdin muuten, vasta aamuyöllä, klo 0.30, eli olen kyllä hieman väsynyt, ja siksi heräsinkin varmaan noin myöhään :-) No mulla, on vielläkin sitä teetä. Taidan juoda sen loppuun...  Noin!
No mulla, ei itse asiassa ole mitään muuta :-) Moikka ! Ja muuten yksi tiedoitus. En ymmärrä, kun alan lukemaan jonkun blogia, ihan näkyvänä, siinä listassa, niin mua ei vaan ilmesty siihen o.o Mä en ymmärrä, no jos klikkaa, mun nimeä, esim. kommenteissa niin siellä pitäisi näkyä blogit jota, luen. Tosiaan, sinnekkin on ilmestynyt, sellainen blogi, jota en ole edes alkanut lukemaan... Kiva! Jos tiiätte jotain helppiksiä tähän, asiaan niin kertokaa.
Mä en ymmärrä tästä asiasta enkä kyllä mistään muustakaan yhtään mitään :-D En oo varmaan esitellyt itteeni, aattelin tehdä sellatteen, esittelypostauksen itsestäni, seuraavaan postaukseen :-) Onko teillä muita ideoita, minkälaisia, postauksia, voisin tehdä/ te haluaisitte minulta. Oho! Tätä tekstiä on nyt 17 riviä! Mun pisin postaus xD. No nyt oikeasti, moikka.

 


1 kommentti:

  1. No, nyt, ei näkynytkään sitä videota, jes, koska se ei ois ees toiminut.

    VastaaPoista